LOCATIE PINC.FOOD

PINC.Food wordt gehouden in Hotel Theater Figi te Zeist.
 
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
Tel.: +31 30 6927400
www.figi.nl

ROUTE BESCHRIJVING
Figi is makkeljk te bereiken per auto en per trein. Op station Driebergen-Zeist staan taxi's (3km) en de bus (lijn 50 en 71) stopt vlak voor Figi.Vanaf de A12 Utrecht-Arnhem
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Den Bosch Arnhem, Utrecht (ZW).
Neem na afrit 20 'Driebergen-Zeist' de N225 richting Zeist. P-Figi borden verwijzen naar de juiste eindbestemming. Tevens een mogelijkheid is afrit 19 'Bunnik' te nemen. Vervolg richting Bunnik, neem afslag Zeist en volg P-borden met bestemming Figi.

Vanuit Utrecht [A28 respectievelijk N237]
Utrecht (Rijnsweerd), Hilversum
Neem bij De Bilt de N237 richting Zeist. Na ± 5 km, ter hoogte van het politiebureau en de Oude Kerk (waar de weg een éénrichtingsverkeersweg wordt) bent u nabij Figi en Het Slot Zeist. P-borden verwijzen naar de juiste eindbestemming.

Vanuit Amersfoort [A28]
Zwolle, Apeldoorn
Neem afrit 3 'Den Dolder/Zeist-Oost', richting Zeist. Bij de eerste rotonde (op de Boulevard) linksaf de Lindenlaan op. Deze gaat na de tweede rotonde over in de Jagersingel waar u de bebouwde kom verlaat. Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting 'Zeist, Arnhem' via de Laan van Beek en Royen [N224]. Aan het einde van deze weg verwijzen P-borden naar de juiste eindbestemming.

Parkeergarage Figi en Parkeerterrein Het Slot Zeist
In de directe omgeving worden de toegangen van de Figi-garage aangegeven. Nabij Figi ligt het openbare parkeerterrein van Slot Zeist circa 200 meter zuidelijk van de hoofdingang van Slot Zeist.

 
 
 


 
 
 
REGISTRATIE PINC.Food
  Kom naar het congres op 8 november 2010
 
  IK BEN ERBIJ