WAT IS HET PINC.FOOD CONGRES?

Naast onze jaarlijkse PINC Conference (volgend jaar de twaalfde editie) organiseren wij dit najaar een specifiek op Food gericht congres met als uitgangspunt het concept van PINC (zie onze PINC Conference-site).
Dat betekent, dat kennisoverdracht niet op de eerste plaats komt hoewel je er wel veel kan leren maar meer inspiratie, vanuit een andere invalshoek naar iets kijken, meningen toetsen en/of veranderen, enz.

Veranderingen volgen elkaar zo snel op, dat het voor velen niet meer bij te benen is. Met als gevaarlijk gevolg, dat men kan denken: laat anderen het maar voor mij bekijken en oplossen. Wij moeten en willen ook best duurzaam denken en doen, maar informatie is dikwijls zo complex of tegengesteld, dat zinnige conclusies trekken moeilijk is geworden.

 
Cupcakes: PINC.Food zag ze net even eerder dan anderen...
  Samen aan tafel, samen op ontdekkingsreis.
 

PINC.Food zal de problemen rond duurzaam, biologisch, en alles wat daar mee samenhangt zeker niet oplossen, maar samen met gelijkgestemden op een no-nonsense-manier luisteren en kijken naar wat voortrekkers ons te vertellen hebben is een uiterst effectief middel om toch vooruit te komen.

Ga je wijzer naar huis, na PINC.Food? Het kan bijna niet anders. Ga je boordevol inspiratie en drive naar huis? Zeker, 100 % zeker!


 
 
 
REGISTRATIE PINC.Food
  Kom naar het congres op 8 november 2010
 
  IK BEN ERBIJ